• Fri frakt på köp över 1000kr
Alltid 10% rabatt vid köp över 500kr för dig som är VIP-kund

Köpvillkor för Registrerade Kunder

Vi välkomnar dig som registrerad kund till vår webbutik och vår fysiska butik! För att tacka dig för din lojalitet erbjuder vi en speciell rabatt på 10% för köp över 500 kr, exklusive fraktkostnader. Det är viktigt att du är medveten om följande villkor för att dra nytta av detta erbjudande:

  1. Registrerade kunder: Endast registrerade kunder är berättigade till rabatten på 10%.

  2. Minsta köpbelopp: För att få rabatten måste det totala beloppet på ditt köp uppgå till minst 500 kr, exklusive eventuella rabatter och fraktkostnader.

  3. Icke-rabatterade varor: Rabatten på 10% tillämpas endast på varor som inte redan är rabatterade eller nedsatta.

  4. Fraktkostnader: Rabatten gäller inte för fraktkostnader och kommer endast att tillämpas på varornas pris.

  5. Kombination av erbjudanden: Rabatten kan inte kombineras med andra erbjudanden eller kampanjer.

  6. Gäller både online och i butik: Erbjudandet gäller för både köp online på vår webbutik och i vår fysiska butik.

  7. Onlineköp: För att få rabatten online måste du vara inloggad på ditt konto innan du genomför köpet.

  8. Automatisk tillämpning: Rabatten tillämpas automatiskt i kassan för onlineköp över 500 kr av icke-rabatterade varor för registrerade kunder.

  9. Returer: Om du returnerar en vara som gjorde att det totala köpet inte längre når 500 kr, kan rabatten inte längre tillämpas och kan dras tillbaka från återbetalningen.

  10. Ändringar av erbjudandet: Vi förbehåller oss rätten att ändra eller avsluta detta erbjudande när som helst utan förvarning.

Villkor för registrering

    2.1 Registrering: För att bli en registrerad butikskund måste du fylla i och lämna in de nödvändiga uppgifterna, inklusive namn, kontaktinformation och eventuella preferenser. Detta fyller du i via vårt formulär på hemsidan eller säger i kassan att du vill bli VIP-kund.

    2.2 Personlig information: Genom att registrera dig som VIP-kund samtycker du till att vi lagrar och använder din personliga information i enlighet med vår integritetspolicy. Läs den här.

    2.3 Rabatter: Eventuella rabatter och erbjudanden till VIP-kunder kan vara föremål för specifika villkor och begränsningar.

    2.4 Ansvar för kontouppgifter: Det är ditt ansvar att säkerställa att dina kontouppgifter är korrekta och uppdaterade. Vi är inte ansvariga för eventuella förluster eller skador till följd av felaktig eller föråldrad information.

    2.5 Avregistrering: Du har rätt att när som helst avregistrera dig som VIP-kund. Avregistrering kan göras genom att kontakta vår kundtjänst eller genom att använda de tillgängliga alternativen på vår webbplats.

    2.6 Ändringar av villkoren: Vi förbehåller oss rätten att när som helst ändra eller uppdatera dessa villkor för VIP-kunder. Eventuella ändringar kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart efter publicering.

    2.7 Missbruk: Vi förbehåller oss rätten att avsluta eller suspendera ditt konto som VIP-kund om vi misstänker någon form av missbruk eller otillbörligt beteende.

    2.8 Kontakt: Vid frågor eller för mer information om ditt medlemskap som VIP-kund är du välkommen att kontakta oss på [email protected].


Senast uppdaterad: 12 Februari 2024