• Fri frakt på köp över 1000kr
Alltid 10% rabatt vid köp över 500kr för dig som är VIP-kund

SAtalie Shirt with smock neck

  • 999.00 kr

Upptäck charmen med SATalie Shirt, en tidlös och elegant skjorta som är den perfekta blandningen av stil och komfort. Dess smickrande V-ringning i smock ger en



I lager

Upptäck charmen med SATalie Shirt, en tidlös och elegant skjorta som är den perfekta blandningen av stil och komfort. Dess smickrande V-ringning i smock ger en sofistikerad touch samtidigt som den fullängda knappställningen framhäver dess klassiska skönhet. Långa ärmar med puffade axlar och smock vid ärmsluten tillför en modern twist på denna traditionella design. En dekorativ veck på baksidan avrundar looken med en diskret detaljrikedom.

Denna modell är i storlek S, men tack vare dess rymliga passform kan den lätt anpassas till olika kroppstyper. Med dess halva bröstmått på 59 cm och längd på 73 cm erbjuder SATalie Shirt en avslappnad silhuett utan att kompromissa med elegansen.

Framhäv din personliga stil med SATalie Shirt, en mångsidig och chic skjorta som passar lika bra för kontoret som för en kväll ut på stan. Kombinera den med ett par snygga byxor eller en figurnära kjol för att skapa din unika outfit. Beställ din idag hos Yta – din destination för kvalitetskläder och heminredning till rimliga priser!