Storegården, Duvan 2, Stora Torget 4

Vi finns i Stora Torgets äldsta bostadshus som är från mitten av 1700-talet. Det består av två våningar och har högt i tak av närmast senkarolinsk typ. Rikt utformad fasad från 1850-70 med falspanel. En av både Hjos och Stora Torgets karaktärsmiljöer och av mycket stor betydelse för stadsbilden.

Yta

Vi började med en idé om att finnas till för Hjoborna med kläder och heminredning till en rimlig peng, en butik för alla helt enkelt. Vi letade länge efter rätt lokal för ändamålet och så en dag tidigt i september så fanns den där och sedan har det sprungit på.

Kläder för henne och honom kommer att finnas både i butik och på webben. Ett urval av heminredning kommer även hittas hos oss.

Vilka är vi bakom Yta?

Angeliqa, en inbiten Hjobo som hittade tillbaka hem igen efter några år på flykt. Tidigare erfarenhet av butik och företagande och har även en anställning i kommunen. Kommer vara inköpsansvarig, ta hand om sociala medier och finnas i butiken.
Lasse, en driven östgöte med stor erfarenhet inom sälj och webbhandel. Lasse blir ekonomiansvarig och syns i butiken allsom oftast. Sist men inte minst har vi Hugo, vår IT-ansvarige som dels kommer bygga hemsidan och hjälpa oss med det tekniska. Hugo är i butiken då och då men läser till lokförare så därför har vi fått förstärkning av Bim! Hon är en frisk fläkt som gärna hjälper er hitta det perfekta plagget eller den skräddarsydda presenten! Vi önskar er varmt välkomna till oss på Torget i fina Hjo ♥️


Varukorg
Rulla till toppen